Hotline: +49 (0) 2452 62 000 info@rechtsanwalt-heinsberg.net
Alt-Text

HIER FINDEN SIE UNS

Rechtsanwalt Yazdanbakhsch

Boos-Fremery-Str. 63
52525 Heinsberg 
Deutschland

Rechtsanwalt Dr. Musawi Shahri (Iran)

+49 (0) 2452 62 000
+98 912 135 46 02
+49 (0) 2452 62 010

KANZLEI SPRECHSTUNDEN

Montag bis Freitag 9:00 - 17:00 Uhr
Termine nach Vereinbarung.

دفتر وکالت

به نام خداوند بخشنده مهربان دفتر وکالت نگاهی بر چگونگی دریافت پروانه اقامت آلمان. نشر دفتر حقوقی سید احمد علی یزدان بخش قهیازی چگونه میتوانند بیگانگان در آلمان پروانه اقامت دریافت دارند؟. نخست _ کلیاتی از مجوزهای گوناگون کشورهای سوم نامیده میشوند برای اقامت در آلمان نیازمند شناسه میباشند. اصولا پنج شناسه یا مشخصه وجود دارد که آنها نیزدرمحدود و نامحدود رده بندی شده اند. 1 . رودید یا ویزا) محدودیت زمانی( 2 . اجازه افامت محدود ) محدودیت زمانی( 3 . کارت آبی جامعه اروپا ) محدودیت زمانی( 4 . مجوز نامحدود فعالیت اقتصادی مورد نظر) بدون محدودیت زمانی (. 5 . مجوز اقامت نامحدود جامعه اروپا ) بدون محدودیت زمانی ( . تبدیل پروانه اقامت محدود ) پروانه اقامت دارای محدودیت ( به پروانه اقامت همیشگی یا دایمی به پروانه نامحدود مجوز اقتصادی امکان پذیر میباشد مشروط بر اینکه شرایط اعطای مجوز فعالیت داده شده باشد و اداره اقامت اتباع بیگانه هنگام اعطای پروانه آنرا غیر قابل تمدید اعلام نکرده باشد.لازم به یاد آوریست که قانون اقامت آلمان پیوسته قابل تغییر بوده و میباشد و اصلی پایدار نیست امروزه بسیاری از قوانین جامعه اروپا در امور حقوقی قوانین آلمان دخیل شده است. علت آن نیز سیاست مشترک خارجی و امنیتی جامعه اروپا میباشد. حقوق اقامت آلمان دارای اصولی بسیار مهم و سخت میباشد و علتش ساختار بسیارسالم درونی جامعه و عضوی قوی از جامعه اروپایی است. هدف قانون اقامت آنست تا از سویی مهاجرت را محدود سازد واز سوی دیگر درب و دروازه ها را برای ورود برنامه های جالب اقتصادی و نیز انسانهای دارای استعدادهای بسیار بالا آسان سازد. دوم _ کلیات شرایط اعطای عنوان اقامت. 1 . اجبار داشتن گذرنامه ) داشتن مدرک معتبر و یا گذرنامه( . 2 . تامین منابع مالی برای زندگی ) به این معنی که شهروند خارجی از توان مالی لازم برای تامین مخارج زندگی وهزینه بیمه درمانی برخوردار باشد بی آنکه سربار بودجه عمومی شود(. 3. شناسایی هویت و تابعیت شخصیت خارجی. 4 . عدم وجود دلایل اخراج وی. 5 . عدم وجود محدودیت و یا خطر تهدید منافع آلمان. در زمره منافع محفوظه آلمان مواردی همچون امور مالی و اقتصادی ؛ امور اجتماعی و سیاسی مورد علاقه کشور متحده آلمان و ایالتهایش قرار دارذد. 6 . شیوه درست نگارش تقاضا شهروند خارجی نمیتواند با یک روادید مسافرتی و یا به طور غیر قانونی وارد آلمان شود و کس از آن در صدد دریافت مجوز اقامت اقدام نماید. قانون در مورد صحت تقاضا در خارچ از کشور به این سبب است که مهاجرت به صورتی انجام پذیرد که با مشگلاتی برخورد ننماید.براین مبنا توصیه شده است تا پیش از دادن تقاضای مهاجرت از طریق مشورت با یک وکیل مدافع متخصص در این زمینه مشورتهای لازمه را انجام دهند. 7. عدم وجود دلایل رد تقاضا سوم شرایط خاص عناوین اعطای مچوز اقامت مورد نظر مواردی که در این بند می آیند با نگرش به اهداف مورد نظر در تقاضا میباشد. به طور کلی قانون آلمان تفاوت قایل است بین مواردی همچون 1 . عنوان اقامت محدود المدت . 1 اقامت به منظور آموزش یابی. 2 اقامت به منظور انجام کار 1 ( فعالیت غیر مستقل با داشتن آموزش تخصصی ( 2 ( فعالیت غیر مستقل بدون داشتن آموزش تخصصی ( 3 ( پروانه اقامت برای اشتغال تحمل پذیر به منظور کار وفعالیت. ( 4 ( پروانه اقامت به منظور جست و جوی محل کار برای افراد دارای مدارک معتبر برای ( مشاغلی که نیازمند کارمندان متخصص میباشند. 3. اقامت به خاطر مواردی همچون اختصاصات قومی یا موارد انسانی و یا دلایل سیاسی. 4. افامت به خاطر موارد خانوادگی. 5 . اقامت به خاطر مواردی خاص. 3 _ عنوان اقامت بدون محدودیت زمانی و یا اقامت همیشگی و نامحدودبه این منظور نیاز به داشتن عنوان معتبر پنج ساله ) بر مبنای مواردی که در بالا گفته شده است ( ضروری است. در اینجا نیز نیاز به داشتن تامین منبع مالی برای پرداخت مخارج زندگی موجود باشد.در زمینه دیگر موارد با کمال میل به شما در دفترم آطلاعات لازم تقدیم خواهد شد. 

® 2015 Rechtsanwalt Yazdanbakhsch

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.